top of page
 • Kan jag installera mitt Stability Shaft själv?
  Vi rekommenderar att endast kvalificerade klubbmakare installerar skaftet, t. ex din PGA pro. Du kan också skicka din putter till oss så installerar vi gratis vid alla nya beställningar.
 • Kan jag montera skaftet flera gånger?
  Tekniskt kan Stability avinstalleras och användas igen i en annan putter, men vi rekommenderar inte detta.
 • Vad har ni för garanti?
  Vi följer naturligtvis de lagar och regler som gäller vilket innebär att om skaftet går sönder vid normal användning så har du 2 års reklamationsrätt. Är det ett materialfel på skaftet så byter vi ut det.
 • Behöver jag byta greppet på min putter när jag byter till Stability?
  Vi gör allt för att spara ditt nuvarande grepp under installationen, men det kan finnas fall där vi inte kan, om detta händer kommer vi att kontakta dig för att diskutera dina alternativ.
 • Jag har en putter med böjt skaft men det är inte en "double bend" hur går jag tillväga för att montera ett Stability Shaft?"
  Den bästa lösningen är att låt oss eller din PGA pro installera skaftet. Du kan alltid få hjälp av oss, vänligen maila oss på: info@bgolftech.se för att ordna detta.
 • Hur vet jag vilken storlek på skaftet som jag skall beställa?
  Du måste veta spetsdiametern och böjprofilen för din nuvarande putter. Om du inte vet kan det mätas med ett skjutmått och konverteras från mm till inch. Om du är osäker, vänligen maila oss på info@bgolftech.se.
 • Erbjuder ni sponsning?
  Ja, om du är medlem på ET eller LET. Om du är amatör så får/kan vi inte enligt R&A, men vi har ett upplägg om du går på RIG, kontakta oss på info@bgolftech.se. Är du 15 år eller yngre så kan du ansöka om att bli en "Local Hero". Kontakta oss på info@bgolftech.se så skall vi se om vi kan hjälpa dig.
 • Kan ni hjälpa till med montering av skaftet?
  Ja, vi kan hjälpa dig med det. I första hand rekommenderar vi att du tar kontakt med din lokala PGA pro, men du kan alltid få hjälp av oss. I så fall mejla oss på info@bgolftech.se så kan vi diskuttera dina personliga önskemål.
 • Kan jag beställa Stability Shaft direkt från er?
  Ja det kan du göra, det är samma pris som i butik och frakt tillkommer. Men vi rekommenderar att du kontaktar och köper det hos din lokala PGA pro så får du möjlighet att testa skaftet.
 • Vad är det som gör att Stability Shaft är så mycket bättre än mitt befintliga skaft?
  Stability Shaft kommer alltid att leverera putterhuvudet square vilket gör din puttning mycket mer konsekvent både i riktning och längd. Det kommer att göra din putter bättre och göra dig till en bättre puttare.
 • Var kan jag prova eller köpa Stability skaftet i min närhet?
  Du kan alltid köpa det genom oss eller så: Besöker du din lokala PGA pro. Kollar på vår "Hitta en butik"
 • Passar skaftet på en bröst eller "armlock" putter?"
  Rålängden på skaftet är 37'' (94 cm så beroende på hur skaftinfästningen i klubbhuvudet ser ut så kan det bli upp till 40''. Det finns även en "armlock" modell som är 46'' i rålängd, kontakta oss på info@bgolftech.se om du är intresserad.
 • Förändras vikten/svingen/känslan jämfört med mitt gamla skaft när jag byter till Stability?
  Du kommer inte märka någon egentlig skillnad då det bara skiljer några få gram mellan Stability och ditt gamla stålskaft. Svingvikten kommer att bli något högre vilket är en fördel då det ger ett stabilare putterhuvud.
 • Kan man montera Stability på alla putters?
  Ja, det passar på i princip alla tillverkade modeller men det finns några få undantag. Är du osäker så kontakta oss på info@bgolftech.se så hjälper vi dig.
 • Behöver jag anpassa min puttning när jag byter till Stability Shaft?
  Nej, överhuvudtaget inte. Du behöver inte anpassa din stil bara för att du har bytt till Stability. Men däremot så rekommenderar vi dig att köpa det hos din lokala PGA pro då hen kan hjälpa dig med att hitta rätt teknik om du kämpar med din puttning. Oavsett din stil och teknik så vet vi att du kommer att putta bättre med Stability Shaft.
bottom of page