Vanliga frågor

Kan jag installera mitt Stability Shaft själv?


Vi rekommenderar att endast kvalificerade klubbmakare installerar skaftet, t. ex din PGA pro. Du kan också skicka din putter till oss så installerar vi gratis vid alla nya beställningar.
Kan jag montera skaftet flera gånger?


Tekniskt kan Stability avinstalleras och användas igen i en annan putter, men vi rekommenderar inte detta.
Vad har ni för garanti?


Vi följer naturligtvis de lagar och regler som gäller vilket innebär att om skaftet går sönder vid normal användning så har du 2 års reklamationsrätt. Är det ett materialfel på skaftet så byter vi ut det.
Behöver jag byta greppet på min putter när jag byter till Stability?


Vi gör allt för att spara ditt nuvarande grepp under installationen, men det kan finnas fall där vi inte kan, om detta händer kommer vi att kontakta dig för att diskutera dina alternativ.
Jag har en putter med böjt skaft men det är inte en "double bend" hur går jag tillväga för att montera ett Stability Shaft?


Den bästa lösningen är att låt oss eller din PGA pro installera skaftet. Du kan alltid få hjälp av oss, vänligen maila oss på: info@bgolftech.se för att ordna detta.
Erbjuder ni sponsring?


Ja, om du är medlem på ET eller LET.
Om du är amatör så får/kan vi inte enligt R&A, men vi har ett upplägg om du går på RIG, kontakta oss på info@bgolftech.se.

Är du 15 år eller yngre så kan du ansöka om att bli en "Local Hero". Kontakta oss på info@bgolftech.se så skall vi se om vi kan hjälpa dig.
Kan ni hjälpa till med montering av skaftet?


Ja, vi kan hjälpa dig med det. I första hand rekommenderar vi att du tar kontakt med din lokala PGA pro, men du kan alltid få hjälp av oss. I så fall mejla oss på info@bgolftech.se så kan vi diskutera dina personliga önskemål.
Kan jag beställa Stability Shaft direkt från er?


Ja det kan du göra, det är samma pris som i butik och frakt tillkommer.
Men vi rekommenderar att du kontaktar och köper det hos din lokala PGA pro så får du möjlighet att testa skaftet.
Vad är det som gör att Stability Shaft är så mycket bättre än mitt befintliga skaft?


Stability Shaft kommer alltid att leverera putterhuvudet square vilket gör din puttning mycket mer konsekvent både i riktning och längd. Det kommer att göra din putter bättre och göra dig till en bättre puttare.
Var kan jag prova eller köpa Stability skaftet i min närhet?


Du kan alltid köpa det genom oss eller så:
Passar skaftet på en bröst eller "armlock" putter?


Rålängden på skaftet är 37'' (94 cm så beroende på hur skaftinfästningen i klubbhuvudet ser ut så kan det bli upp till 40''. Det finns även en "armlock" modell som är 46'' i rålängd, kontakta oss på info@bgolftech.se om du är intresserad.
Förändras vikten/svingen/känslan jämfört med mitt gamla skaft när jag byter till Stability?


Du kommer inte märka någon egentlig skillnad då det bara skiljer några få gram mellan Stability och ditt gamla stålskaft. Svingvikten kommer att bli något högre vilket är en fördel då det ger ett stabilare putterhuvud.
Kan man montera Stability på alla putters?


Ja, det passar på i princip alla tillverkade modeller men det finns några få undantag. Är du osäker så kontakta oss på info@bgolftech.se så hjälper vi dig.
Behöver jag anpassa min puttning när jag byter till Stability Shaft?


Nej, överhuvudtaget inte. Du behöver inte anpassa din stil bara för att du har bytt till Stability. Men däremot så rekommenderar vi dig att köpa det hos din lokala PGA pro då hen kan hjälpa dig med att hitta rätt teknik om du kämpar med din puttning. Oavsett din stil och teknik så vet vi att du kommer att putta bättre med Stability Shaft.
Om jag ångrar mig eller vill byta något jag köpt?


Ångerrätt och retur:

Hur gör jag för att avbeställa en order?

Om du vill ta bort en vara eller hela din beställning kan du göra det genom att skicka ett mejl till info@bgolftech.se Glöm inte att ange ordernummer för snabbare handläggning.

Hur lång ångerrätt har jag?

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt (räknat från att du mottagit produkten) enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Returnerar du en oanvänd vara med eventuellt tillhörande etiketter och förpackning inom 14 dagar återbetalas hela beloppet. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av att du som kund har hanterat den mer än vad som är nödvändigt för att undersöka dess egenskaper eller funktioner, kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras. Återanvänd kartongen som produkten kom i för returen och lägg den i dess originalförpackning (om den hade någon). Har du inte kvar dem leder det dock inte till ett avdrag pga. värdeminskning.

Kostar det något att returnera?

Vi tar inte ut någon returavgift när du returnerar men du betalar själv för frakten tillbaka enligt gällande portotabell. För ej uthämtade paket debiterar vi dig för våra kostnader för frakt, returfrakt, administration och hantering, för närvarande 250 SEK.

Hur gör jag när jag returnerar?

Om du som kund vill åberopa din ångerrätt ska du meddela oss detta inom 14 dagar från det att du mottagit produkten. Kontakta oss via info@bgolftech.se alternativt använd Konsumentverkets standardformulär för ångerrätt. Efter att du utövat din ångerrätt ska du utan dröjsmål och senast inom 14 dagar skicka tillbaka produkten till oss. Återanvänd gärna kartongen som produkten kom i för att returnera. Har du inte kvar kartongen går det givetvis bra att skicka den i något annat emballage. Viktigast är att du paketerar returen väl och bifogar följesedeln eller annan information där ordernummer och kunduppgifter framgår. Saknas den informationen kan vi inte se att returen kommer från dig.

Du betalar själv för frakten tillbaka enligt gällande portotabell och returnerar till följande adress:

BGT Scandinavia AB
Fyrunga Bjertorps Egendom 2B
531 91 KVÄNUM

Vad händer med fakturan/betalningen när jag returnerar?

När vi har mottagit returen krediteras beloppet på det betalkort som du angav vid betalningen. Vi bekräftar krediteringen via E-post.

Återbetalning sker utan dröjsmål (normalt inom några dagar) från att BGT Scandinavia erhållit produkten i retur.

Bytesrätt:

På BGT Scandinavia administrerar vi inga byten men du har full returrätt i 14 dagar. För att byta ut din produkt mot en annan returnerar du enligt våra returvillkor och beställer sedan den produkt du vill ha istället.

Ångerrätten omfattar inte:

Ångerrätten omfattar inte skräddarsydda produkter, Custom fitting, specialbeställningar, beställningsvaror eller andra användarunika produkter. Ångerrätten gäller inte heller defekta eller felaktiga varor då detta istället är en reklamation.

Ej uthämtade brev eller paket:

För ej uthämtade brev eller paket tar vi ut en avgift som för närvarande är på 250 SEK för kostnaderna för vår administration, frakt, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.
Vilken skaftdiameter har min putter/skall jag beställa?


Du måste mäta ditt skaft, har du en rak infästning så mäter du längst ned vid hoseln. Har ditt skaft en "S-bend", så måste du mäta där du skall kapa ditt befintliga skaft, det är 8 1/4'' från hoseln. Är du osäker vilken storlek så kan du kolla i detta dokumentet. Är du fortfarande osäker så mejla oss på info@bgolftech.se