Stability shaft

Stability Shaft ersätter en 50-årig teknologi för putterskaft tillverkade i stål och hjälper dig att sänka fler puttar och minska 3-puttar nästa gång du spelar. Den passar i stort sett alla putters som någonsin gjorts och kräver ingen anpassning till ditt spel, du kan spela med skaftet med en gång!

  • 99% av alla golfare föredrar Stability framför stål.

  • Stabiliserar putterhuvudet och du träffar alltid bollen square.

  • Mer förlåtande vid off-center träffar.

  • I princip ingen skaftflex ger bättre hastighets och avståndskontroll.

  • Startar din boll på linjen med bättre rull.

  • Godkänd av USGA & R&A.

Stability-TV-Firewheel-4983.jpg

PRESTANDA

Det mest avancerade putterskaftet som finns!

Stability putterskaft ersätter en 50 år gammal teknik. Stålskaft förändrar sig under puttsvingen, det böjer och vrider sig vilket resulterar i att bladet inte är square mot din tänkta linje när du träffar bollen. Att putterbladet är square vid träffen är den absolut viktigaste förutsättningen för att få den där mjuka, pendlande rörelsen som startar  bollen på linjen. Ett stålskaft i kombination med dagens tyngre putterhuvuden står i direkt konflikt för att uppnå det. 
Stability hjälper dig att sänka fler puttar och minska 3-puttarna med bättre avståndskontroll nästa gång du spelar.

Stability-Tour-Sherrill-5600.jpg

TEKNOLOGI

State Of The Art Performance.

Stability är ett resultat av feedback från de bästa golfspelarna och tränarna i världen. Stability reducerar oönskade rörelser av putterhuvudet genom att förstyva skaftet med 25% utan att ta bort känslan, det minskar även torsionen med nästan 50%. Sammantaget så innebär det att klubbhuvudet alltid är square vid varje putt. Skaftet har testats på hundratals putterhuvuden med de allra senaste hjälpmedlen; Höghastighetskameror, robotar, SAM Putt Lab, Quintic Ball Roll och Trackman4.

Stability-TV-Firewheel-4829.jpg

KÄNSLA

Plötsligt känner du exakt var du har klubbhuvudet!

Stability ger dig en direkt omedelbar känsla. Det matchar stålskaftets balanspunkt och flexprofil, förutom att kolfibern ger styvhet och kontroll så får man ett distinkt, krispigt ljud.

Stability Shaft  har samma balanspunkt som ett stålskaft vilket gör det enkelt att återskapa en specifik svingvikt vid skaftbyte. Man kan med andra ord byta ut sitt stålskaft utan att ändra putterns balans och svingvikt.

Stability-Tour-Sherrill-5672.jpg

KONSEKVENT

Med Stability startar du alltid bollen på linjen!

Den gemensamma nämnaren för alla bra puttare är att de träffar bollen square, startar bollen på linjen och att de slår putten med rätt hastighet, naturligtvis är de oerhört duktiga på att läsa greenen.

Med Stability Shaft så hjälper vi alla typer av golfare att förbättra sin puttning då skaftet alltid levererar ett square klubbhuvud och en konsekvent loft då skaftet varken vrider eller flexar i svingen!

Resten är bara upp till dig.

Kontakta oss

Stability-Tour-bench-7137.jpg