top of page

mån 01 maj

|

Säve gård

BGT Premium Fitting Day-Albatross Golf Academy

Vill du slå längre och rakare? Då skall du boka en tid och komma och testa BGT BRAVA, det nya driverskaftet, och ZNE, vårt nya wedgeskaft från Breakthrough Golf Tech! BGT är företaget som förändrade puttermarknaden med Stability putterskaft.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
BGT Premium Fitting Day-Albatross Golf Academy
BGT Premium Fitting Day-Albatross Golf Academy

Tid och plats

01 maj 2023 11:00 – 15:00 CEST

Säve gård, Lerbäcksvägen 50, 422 50 Hisings Backa, Sverige

Om evenemanget

  • Tillsammans med Albatross Golf Academy och PGA Johan Blixt och Peter Wendel bjuder vi in dig till Premium Fitting Day, 
  • OBS, endast tidsbokningar, du bokar din timma direkt med Albatross Golf Academy på peter@wendelgolf.se

  • Vill du slå längre och rakare? Då skall du boka en tid och komma och testa BGT BRAVA det nya driverskaftet från Breakthrough Golf Tech! 
  • Vill du få kortare birdieputtar? Då skall du testa ZNE Wedgeskaft från BGT, vilka minskar din träffbild med 25-30%.
  • Vill du förbättra din puttning med minst 10%? Då skall du testa marknadens mest avancerade putterskaft!

BGT är företaget som förändrade puttermarknaden med Stability putterskaft och som nu lanserar driver och wedgeskaft med mycket hög prestanda!

Vi vill att du tar med din befintliga driver så att du verkligen kan jämföra vad som händer när du sätter i ett BRAVA skaft i ditt befintliga klubbhuvud. Du kommer att få testa de olika flexen och jämföra så att du uppnår optimal bollflykt, längd & spridning. Av denna anledning så är det bra om du kommer lite tidigare och värmer upp på ranchen innan du går in i studion. Vi har multiadaptors på skaften så vi klarar av huvuden från; Titleist, Callaway, Cobra, Taylor Made & Ping. Spelar du inte med någon av dessa drivers idag så kan du alltid testa med något av våra huvuden så att du får uppleva skaftet!

Dela detta evenemang

bottom of page