top of page

Mo., 06. Feb.

|

Vara Golf & Jakt

Demodag BRAVA Driverskaft & ZNE Wedgeskaft Vara Golf & Jakt

Vill du slå längre och rakare? Då skall du boka en tid och komma och testa BGT BRAVA, det nya driverskaftet och ZNE, vårt nya wedgeskaft från Breakthrough Golf Tech! BGT är företaget som förändrade puttermarknaden med Stability putterskaft.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Demodag BRAVA Driverskaft & ZNE Wedgeskaft Vara Golf & Jakt
Demodag BRAVA Driverskaft & ZNE Wedgeskaft Vara Golf & Jakt

Tid och plats

06. Feb. 2023, 19:00 – 21:00 MEZ

Vara Golf & Jakt, Badhusgatan 53, 534 50 Vara, Sverige

Om evenemanget

Tillsammans med Vara Bjertorp GK & PGA Johan Klubb bjuder vi in dig till Demo:

Vill du slå längre och rakare? Då skall du boka en tid och komma och testa BGT BRAVA det nya driverskaftet från Breakthrough Golf Tech! Vi har även med oss ZNE Wedgeskaft från BGT, vilka minskar din träffbild med 25-30%

BGT är företaget som förändrade puttermarknaden med Stability putterskaft och som nu lanserar driver och wedgeskaft med mycket hög prestanda!

Vi vill att du tar med din befintliga driver så att du verkligen kan jämföra vad som händer när du sätter i ett BRAVA skaft i ditt befintliga klubbhuvud. Du kommer att få testa de olika flexen och jämföra så att du uppnår optimal bollflykt, längd & spridning. Av denna anledning så är det bra om du kommer lite tidigare och värmer upp på ranchen innan du går in i studion. Vi har multiadaptors på skaften så vi klarar av huvuden från; Titleist, Callaway, Cobra, Taylor Made & Ping. Spelar du inte med någon av dessa drivers idag så kan du alltid testa med något av våra huvuden så att du får uppleva skaftet!

Biljetter

  • Demodag BRAVA Araslöv

    Demodagen är kostnadsfri, men vi ser gärna att du anmäler dig så att vi vet hur många som kommer, då vi har begränsat antalet gäster till 8 st.

    0,00 SEK

Dela detta evenemang

bottom of page