top of page

Sa., 13. Mai

|

Färlöv

BGT Premium Shaft Demo Araslöv Golf Academy

Vill du slå längre och rakare? Då skall du komma till Araslöv på lördag och testa BRAVA, det nya driverskaftet, ZNE, vårt nya wedgeskaft, eller Stability putterskaft från Breakthrough Golf Tech! BGT är företaget som fullständigt förändrade puttermarknaden med Stability putterskaft!

BGT Premium Shaft Demo Araslöv Golf Academy
BGT Premium Shaft Demo Araslöv Golf Academy

Tid och plats

13. Mai 2023, 10:00 – 14:00 MESZ

Färlöv, Starvägen 1, 291 75 Färlöv, Sverige

Om evenemanget

Tillsammans med Araslöv Golf Academy  bjuder vi in dig till Premium Fitting Demo, 

  • Vill du slå längre och rakare? Då skall du komma och testa BGT BRAVA det nya driverskaftet från Breakthrough Golf Tech! 
  • Vill du få kortare birdieputtar? Då skall du testa ZNE Wedgeskaft från BGT, vilka minskar din träffbild med 25-30%.
  • Vill du förbättra din puttning med minst 10%? Då skall du testa marknadens mest avancerade putterskaft!

BGT är företaget som förändrade puttermarknaden med Stability putterskaft och som nu lanserar driver och wedgeskaft med mycket hög prestanda!

Vi vill att du tar med din befintliga driver så att du verkligen kan jämföra vad som händer när du sätter i ett BRAVA skaft i ditt befintliga klubbhuvud. Du kommer att få testa de olika flexen och jämföra så att du uppnår optimal bollflykt, längd & spridning. Av denna anledning så är det bra om du kommer lite tidigare och värmer upp på ranchen. Vi har multiadaptors på skaften så vi klarar av huvuden från; Titleist, Callaway, Cobra, Taylor Made & Ping. Spelar du inte med någon av dessa drivers idag så kan du alltid testa med något av våra huvuden så att du får uppleva skaftet!

Vi finns även på puttinggreenen där du kan testa Stability putterskaft.

Dela detta evenemang

bottom of page