top of page

Mi., 22. Mai

|

Söderköpings GK

BGT Premium Fitting Day-Golfstore Söderköpings GK

Vill du slå längre och rakare? Då skall du boka en tid och komma och testa BRAVA, det nya driverskaftet, RedZNE, vårt nya wedgeskaft, eller Stability putterskaft från Breakthrough Golf Tech! BGT är företaget som fullständigt förändrade puttermarknaden med Stability putterskaft!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
BGT Premium Fitting Day-Golfstore Söderköpings GK
BGT Premium Fitting Day-Golfstore Söderköpings GK

Tid och plats

22. Mai 2024, 15:00 – 19:00 MESZ

Söderköpings GK, Hylinge Golfbana, 605 96 Norrköping, Sverige

Om evenemanget

Tillsammans med Golfstore Söderköpings GK bjuder vi in dig till Premium Fitting Day, 

OBS, endast tidsbokningar, du bokar din timma genom att mejla till petter@nsgk, eller ring på 011-15 82 45.

  • Vill du slå längre och rakare? Då skall du boka en tid och komma och testa BGT BRAVA det nya driverskaftet från Breakthrough Golf Tech! 
  • Vill du få kortare birdieputtar? Då skall du testa RedZNE Wedgeskaft från BGT, vilka minskar din träffbild med 25-30%.
  • Vill du förbättra din puttning med minst 10%? Då skall du testa Stability, marknadens mest avancerade putterskaft!

"We belive in facts, not myths!

BGT är företaget som förändrade puttermarknaden med Stability putterskaft och som nu lanserar BRAVA driver och  RedZNE wedgeskaft med mycket hög prestanda!

Vi vill att du tar med din befintliga driver så att du verkligen kan jämföra vad som händer när du sätter i ett BRAVA skaft i ditt befintliga klubbhuvud. Du kommer att få testa de olika flexen och skaftlängder så att du kan jämföra  och uppnår optimal bollflykt, längd & spridning. Av denna anledning så är det bra om du kommer lite tidigare och värmer upp på ranchen innan du går in i studion. Vi har MultiFit-adaptors på skaften så vi klarar i princip av all driverhuvuden på marknaden.

Dela detta evenemang

bottom of page