top of page

Do., 11. Juli

|

Falsterbo GK

BGT Premium Fitting Day-Falsterbo GK

Vill du slå längre och rakare? Då skall du boka en tid och komma och testa BRAVA, det nya driverskaftet, RedZNE, vårt nya wedgeskaft, eller Stability putterskaft från Breakthrough Golf Tech! BGT är företaget som fullständigt förändrade puttermarknaden med Stability putterskaft!

BGT Premium Fitting Day-Falsterbo GK
BGT Premium Fitting Day-Falsterbo GK

Tid och plats

11. Juli 2024, 11:00 – 15:00 MESZ

Falsterbo GK, Fyrvägen 34, 239 40 Falsterbo, Sverige

Om evenemanget

Tillsammans med David Leet Golf Academy & Falsterbo GK bjuder vi in dig till Premium Fitting Day, 

OBS, endast tidsbokningar, du bokar din timma genom att anmäla dig här: Anmälan Falsterbo

  • Vill du slå längre och rakare? Då skall du boka en tid och komma och testa BGT BRAVA det nya driverskaftet från Breakthrough Golf Tech! 
  • Vill du få kortare birdieputtar? Då skall du testa RedZNE Wedgeskaft från BGT, vilka minskar din träffbild med 25-30%.
  • Vill du förbättra din puttning med minst 10%? Då skall du testa marknadens mest avancerade putterskaft!

BGT är företaget som förändrade puttermarknaden med Stability putterskaft och som nu lanserar driver och wedgeskaft med mycket hög prestanda!

Vi vill att du tar med din befintliga driver så att du verkligen kan jämföra vad som händer när du sätter i ett BRAVA skaft i ditt befintliga klubbhuvud. Du kommer att få testa de olika flexen och skaftlängder så att du kan jämföra  och uppnår optimal bollflykt, längd & spridning. Av denna anledning så är det bra om du kommer lite tidigare och värmer upp på ranchen innan du går in i studion. Vi har multiadaptors på skaften så vi klarar av nästan alla huvuden på marknaden!

Dela detta evenemang

bottom of page